BIZ Winkelcentrum Ter Aar voortvarend van start

Ter Aar – De ondernemers van het winkelcentrum in Ter Aar zijn, nadat er een BIZ is gevormd, druk in de weer om het centrum levendiger en aantrekkelijker te maken.

In samenwerking met de VON, Verenigd Ondernemers Nieuwkoop, wordt er aan een nieuwe visie gewerkt voor het gehele winkelcentrum van Ter Aar (Lindenplein en Vosholplein). Met deze visie zal het centrum geleidelijk de komende jaren straks worden heringericht, zodat de winkels nog mooier op elkaar zullen aansluiten. Het winkelaanbod is in Ter Aar best groot te noemen. Zo is er een HEMA, Kruidvat, DIRK, Cafetaria, Primera, Damesmodezaak, Slijterij, Pizzeria, Juwelier, Opticien, Griekse specialiteiten, Marskramer, Regiobank annex makelaar, Kadoshop, Groenteboer, Slagerij, Bloemist, Hubo, Woninginrichting aan Huis, Aldi, DA drogist, Dierenspeciaalzaak, Kaas en notenboer, Fietsenzaak annex tankstation, Bakkerij, en verschillende Kappers. Er is zelfs nog plaats voor meer aanvullende winkels. Ook zal de herontwikkeling van de Vlinderlocatie hierbij worden betrokken.
Dit jaar wordt er een start gemaakt om samen met de nieuwe centrummanager, Audrey van Doornspeek, te kijken naar de wensen van de ondernemers en de consumenten. Ook zal de gemeente die toegezegd heeft om mee te werken aan een nieuw centrumplan, hier nauw in betrokken worden. Vooral zal de uitstraling van het centrum een facelift ondergaan. Er wordt naarstig gezocht naar mooie sfeerverlichting, die de donkere dagen extra gezellig moeten maken dit jaar en de komende jaren. Er zullen weer mooie consumentenacties plaats gaan vinden. Zo is de kunstweek in samenwerking met Triggr niet meer weg te denken, net als de braderie in mei. Voor dit jaar is er ook een Rode Loper Event georganiseerd. De Rode Loper Event is een modeshow die georganiseerd wordt door verschillende ondernemers en belooft een mooi spektakel te worden. Kortom Ter Aar is en blijft in beweging om het winkelcentrum aantrekkelijk te houden voor zijn cliënten, mooi en makkelijk bereikbaar met ruim voldoende en gratis parkeerplaatsen.