Binnenkort Liemeer Golfweek

Nieuwveen – Een hele week waarin golf en plezier centraal staan, zo wordt de Liemeer Golfweek omschreven.

golfclub

Een week met golf voor allerlei doelgroepen. Die golfweek begint op zaterdag 1 juli met golf voor gehandicapten. Op de Bovenlandenbaan wordt daar over 9 holes een Texas Scramble wedstrijd gehouden.

Op zondag 2 juli is er een Jeugdwedstrijd. Dat gebeurt ook op de Bovenlandenbaan en de wedstrijdvorm is greensome stableford voor tweetallen.

Op diezelfde zondag er er ook de strijd om de Golfweekbokaal. De spelvorm is stableford qualifying individueel. De wedstrijd wordt gehouden op den Torenbaan.

Maandag 3 juli is het businessdag. De hele dag zijn businessleden en hun gasten welkom op de baan in Nieuwveen.

Dinsdag 4 juli is het vriendinnendag. De dames van Golfclub Liemeer nodigen vriendinnen uit om samen het spel te spelen. Inschrijven kan per koppel, maar ook individuele inschrijvingen zijn mogelijk.

Woensdag 5 juli is het Heerendag. De heren krijgen net als de dames een “eigen”dag om te komen spelen. Op Heerendag is de spelvorm Canadian Greensome Stabelford.

Donderdag 6 juli zijn de senioren welkom en hun spelvorm op de Bovenlandenbaan is Dovetail 18 holes. Donderdagavond is er een zomeravond–inloop. Leden van de Bovenlandenbaan en de Torenbaan zijn welkom tussen 17.00 en 19.00 uur.

Vrijdag 7 juli is de Cross Country over de beide banen. Bedoeld voor leden van de Torenbaan en zij spelen bijzondere holes en het thema is kaas. Het belooft iets bijzonders te worden.

Zaterdag 8 juli wordt de Golfweek Texas Scramble gehouden en ‘s middags is er een Cross Country op de Bovenlandenbaan.

Wie meer wil weten over deze golfweek of de golfsport kan naar www.golfclubliemeer.nl maar een bezoekje aan de baan of de Heeren van Liemeer is ook de moeite waard.