Bijna 2 mille voor HarteWens-project

Nieuwkoop – Een cheque van bijna 2.000 euro, is donderdag 22 november overhandigd voor het project “Harte Wens, de seizoenen door”.

Binnengekomen in het restaurant, wist je het meteen: Daar was het feest! De bewoners genoten van een kopje koffie met een herfstgebakje en op de tafels lagen herfstdecoraties. Donderdag 22 november werd de ‘Herfst’ ingeluid van het project ‘Harte-Wens de seizoenen door’. Op de woongroepen was een muzikaal optreden van het duo ‘Joop & Marijke’, wat erg sfeervol verliep. Tegelijkertijd was er in het restaurant een optreden van Marco de Hollander.

Na de koffie nam Marco de microfoon en toen werd het meteen een feestje. Er werd meegezongen, geklapt en polonaise gelopen.

Hierna was een kleine pauze waar mevrouw B. Vijverberg, ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, werd uitgenodigd om naar voren te komen. Na lovende woorden overhandigde zij een cheque van € 1993,70 aan de organisatie voor het project ‘Harte-Wens de seizoenen door’.

Een mooi bedrag en daarmee kunnen weer hele bijzondere activiteiten van georganiseerd worden voor de bewoners van de Wijdezorg-locatie Nieuwkoop.

Nadat Marco nog een aantal feestelijke en herkenbare liedjes heeft gezongen, stond de frietkar voor Kaleidoskoop waar alle bewoners, vrijwilligers en personeel een lekkere snack konden bestellen.

Ter afsluiting kregen de woongroepen elk een mooi ‘Harte-Wens’-boeket en de aanwezigen in het restaurant een gevuld ‘Harte-Wens’-doosje.

De volgende bijeenkomst heeft het thema: ‘Winter’