Beleef kunst in het Groene Hart

Nieuwkoop – In de zomer kun je meedoen met creatieve workshops bij de Zevensprong, Noordenseweg 23 in Nieuwkoop.

Een unieke plek waar kunst en natuur samenkomen.
De workshops schilderen en vachtvilten en keramiek worden georganiseerd door kunstenaars van de 7sprong Ateliers: Irene Keyzer | In Kunst en Karin van Leeuwen|Atelier Middagrood
Workshop Kijken + Zien op 22 aug, en 6 sept. Prikkel je zintuigen op het snijvlak van creativiteit, ontspanning en natuur. Een ‘belevingsdag’ van wandelen, schilderen en een lunch bij LaCena by Nola. De natuur van de Ruygeborg geeft je inspiratie voor de workshop.
Vachtvilten op 19 juli, 8 en 29 augustus Vachtvilten; een dag je hoofd leeg maken door intensief een geschoren vacht van het Drentse heideschaap te voorzien van een viltlaag en om te toveren tot een heerlijk langharig ruig kleed. We lunchen bij LaCena by Nola. Kleicursus met raku stook op 24 en 31 juli en stook op 14 augustus. Kleicursus met rakustook: in 2 vrijdagochtenden bouwen we een pot of fi guur op,ik bak hem voor jullie en na 2 weken stoken we die in de raku oven voor een prachtig en verrassend raku effect. Daar zijn we een groot deel van de dag mee bezig.
Voor meer informatie en aanmelden zie de website: www.zevensprongnieuwkoop.nl