Bakker en De Vos in de zomervakantie

Regio – De zomervakantie staat weer voor de deur.

De verwachting is dat deze vakantieperiode, door de corona problematiek, voor velen van ons wel een andere invulling zal krijgen.
Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop en Ter Aar, blijft de gehele vakantieperiode gewoon geopend. Door het grote aantal medewerkers en de vele specialisten binnen het centrum kunnen de vakanties van de fysiotherapeuten onderling grotendeels opgevangen worden en dat heeft als voordeel voor de patiënten dat de fysiotherapeutische behandelingen gewoon doorgang kunnen vinden. Dit is uiteraard erg prettig voor de mensen die er dit jaar voor kiezen om niet op vakantie te gaan of om dichtbij huis de vakantie door te brengen.
Het FysioSport rooster wordt, in tegenstelling tot andere jaren, niet aangepast. De afgelopen maanden heeft de FysioSport stil gelegen en deze “verloren” tijd kan in de zomermaanden hopelijk weer gedeeltelijk worden ingehaald. Uiteraard kunnen ook de mensen met chronische ziekten, met COPD, Diabetes of oncologische problematiek gewoon terecht in hun specifieke trainingsgroepen.
Incidenteel kunnen, in overleg, sommige trainingstijden wel veranderen. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers dat wellicht afwezig is. De Sportief Wandelen groepen en Pilates Plus groepen zullen in overleg bepalen wanneer de trainingen zullen plaatsvinden. Bij twijfel kunt u altijd even bellen 0172-575261/603195 of uw vraag stellen via WhatsApp 06-57821791 of e-mail via info@bakkerendevos.nl  Ook de tijden van de sportgroepen in Ter Aar zullen,in overleg met de begeleidster, soms aangepast worden.
Natuurlijk is het, juist in deze zomerperiode, mogelijk om te starten met meer bewegen. In onze koele trainingsruimtes in Nieuwkoop kunt u, in een prettig klimaat, trainen onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten. Dus thuisblijvers…… kom in beweging en geef u nu op!
De medewerkers van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop en Ter Aar wensen u een sportieve, prettige en vooral veilige vakantie!