Bakker & De Vos rond de feestdagen

Nieuwkoop – De medewerkers van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid wensen u al het goede, en vooral veel beweging, in het nieuwe jaar!

Met de kerst en de jaarwisseling voor de deur is er weer even tijd voor bezinning, gezelligheid, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Ook bij Bakker & De Vos betekent dit dat er in de week tussen kerst en Oud en Nieuw minder fysiotherapeuten aanwezig zullen zijn. Net als de meesten van u nemen ook een aantal van hen vrije dagen op en dat betekent dat er in die week soms langere wachttijden kunnen optreden dan u gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Uiteraard blijft de praktijk op de meeste dagen wel gewoon geopend en kunnen de sporters op werkdagen gewoon terecht voor hun trainingsrondje. Wilt u op een andere dag inhalen neem dan even contact op en vraag of dit mogelijk is op telefoonnummer 0172-575261.

In de eerste week van het nieuwe jaar draait in principe weer het normale rooster. De meeste fysiotherapeuten zijn aanwezig en ook de FysioSporters kunnen actief aan de slag om de extra pondjes, opgedaan tijdens de feestdagen, er weer af te trainen!

k1