Bakker & De Vos in de vakantie gewoon geopend!

Nieuwkoop, de zomervakantie staat weer voor de deur. Dit geldt echter niet voor Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop. Het centrum blijft de gehele vakantieperiode gewoon geopend.

vakantie (2)

Door het grote aantal medewerkers binnen het centrum kunnen de vakanties van de fysiotherapeuten onderling opgevangen worden en dat heeft als voordeel voor de patiënten dat de fysiotherapiepraktijk de gehele zomer geopend blijft. Ook blijven er voldoende specialisten aanwezig zodat ook de manuele therapie, de sportfysiotherapie en dergelijke gewoon doorgang kunnen vinden. Hetzelfde geldt voor de trainingsgroepen voor mensen met Diabetes, COPD, Oncologie en andere chronische ziektes.

Het FysioSport rooster wordt, zoals ieder jaar, tijdens de schoolvakantieperiode van 10 juli tot en met 18 augustus, wel aangepast. Dit geldt zowel voor de groepstrainingen als voor de vrije trainingstijden. Het complete zomerrooster is na te lezen op de website www.bakkerendevos.nl Soms is in overleg nog training mogelijk op andere tijden. De Sportief Wandelen groep, de ZwangerFit en Pilates Plus groepen zullen in overleg bepalen wanneer de trainingen zullen plaatsvinden. Bij twijfel kunt u altijd even bellen naar 0172-575261.

Natuurlijk is het ook in de zomerperiode mogelijk om te starten met meer bewegen; in onze koele trainingsruimtes kunt u, in een prettig klimaat, trainen onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten. Dus thuisblijvers…………kom in beweging en geef u nu op!!!

De medewerkers van Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop wensen u een sportieve en prettige vakantie!!!