Avondgebeden in de 40-dagentijd

Nieuwkoop – Pasen lijkt nog ver weg, maar de Gemeenschap van Kerken is al bezig met de voorbereiding van de Avondgebeden in de 40-dagentijd.

Helaas konden deze vieringen in 2020 geen doorgang vinden, maar nu worden ze online uitgezonden vanuit de Hervormde kerk. De Avondgebeden zijn te volgen via kerkomroep of via facebook op woensdag 24/2, 3/3, 17/3 en 24/3 om 19.30 uur.
Voor deze vieringen wordt het materiaal gebruikt van Kerk in Actie. Het thema is: Ik ben er voor jou, geinspireerd op de zeven werken van barmhartigheid. De viering van 24 februari wordt geleid door mevr. Hennie Kwakkenbos en het Avondgebed van 3 maart door ds. Gonja van ‘t Kruis. Verder werken mee Quint Bonvie en ds. Henk-Jan Prosman.
Nu we toch meer aan huis gebonden zijn, is het mooi om hier tijd voor vrij te maken, op het aangegeven tijdstip of op een later moment, als dit beter uitkomt. De vieringen zijn te beluisteren via kerkomroep https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10950 of te volgen via https://www.facebook.com/HervormdNieuwkoop/