Asfalteerwerkzaamheden Ter Aar en Nieuwveen

Nieuwkoop – De gemeente Nieuwkoop werkt dagelijks aan het beheer en onderhoud van wegen, fietspaden en trottoirs.
Regelmatig worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren of opnieuw bestraten.
In de tweede en derde week van juni wordt er op verschillende plekken gewerkt. Aannemer KWS Infra vult scheuren in het asfalt, freest op slechte plekken het asfalt eruit en brengt daar een nieuwe asfaltlaag aan.
Dinsdag 18 juni: Oude Kerkpad in Ter Aar
Op dinsdag 18 juni voert aannemer KWS Infra asfaltreparaties uit op het Oude Kerkpad ter hoogte van nummer 6A t/m 10. De weg is hier afgesloten voor doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers (afstappen) kunnen er wel langs.
11 t/m 18 juni: Nieuwveens Jaagpad in Nieuwveen
Op het Nieuwveens Jaagpad voeren we van 11 t/m 18 juni (niet in het weekend) asfaltreparaties uit. Het Nieuwveens Jaagpad is afgesloten voor doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers (afstappen) kunnen er wel langs. Bedrijven aan het Nieuwveens Jaagpad zijn bereikbaar.
19 t/m 21 juni: Oostkanaalweg in Ter Aar
Van 19 t/m 21 juni gaat aannemer KWS Infra aan de slag om delen van de Oostkanaalweg te asfalteren. Tijdens het werk is de Oostkanaalweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers (afstappen) kunnen er wel langs.
Rode fietsstroken en belijning
Later dit jaar brengen ze rode fietsstroken en nieuwe belijning aan op de Oostkanaalweg en het Nieuwveens Jaagpad. Het nieuwe asfalt moet al wat ouder zijn om dit uit te voeren, daarom nemen we het niet gelijk mee.