Arti met “Top2000 Café in Concert”

Nieuwveen/Langeraar – In ‘t Trefpunt (terrein Ipse de Bruggen) is zaterdag 20 oktober de tweede editie van “Top2000 Café in Concert”. Arti et Religioni uit Langeraar staat borg voor de organisatie.

De muziekvereniging heeft een avondvullend programma in petto met vele muzikanten. De enthousiaste zangstemmen van de Langeraarse koren “Hapiness” en “Let’s get Loud” zijn uiteraard van de partij. Het fanfareorkest van Arti is uitgebreid met de vrienden van Crescendo uit Nieuwveen en als klap op de vuurpijl staat ook de coverband Slinghot! uit Bodegraven op de bühne.

Dat zijn zo’n 125 muzikanten en mag u ook zanger Thijs Mansier van WPS – Waterproof Shampoo nog bij optellen, omdat hij in de huid kruipt van enkele muzikale grootheden uit de Top2000.

Afterparty

Kun je van al die gave muziek niet stil blijven zitten? Geen probleem! Je kunt lekker meeswingen (en meezingen?) met de muziek en tijdens de hele avond ben je welkom aan de bar om een drankje te halen! Het TOP2000 Café wordt na het concertgedeelte overgenomen door Slinghot! die nog een uurtje of wat doorgaat, zodat de andere muzikanten samen met hun bezoekers een feestje kunnen bouwen.

Kaarten (7,50 p.p.) zijn te koop bij de leden van Arti, maar ook te bestellen via mailadres: m.morelisse@solcon.nl of (indien nog voorradig) te koop aan de deur.