Annouk bij “De Kale Kenners”

Ter Aar /Utrecht – De voetbalcompetitie staat weer op het punt van beginnen en voor De Kale Kenners zou dit een gelegenheid moeten zijn om daar weer eens ouderwets over te babbelen.

Annouk 1 maart 2016 verkleind

De mannen worden echter door de actualiteit achterhaald. Schaatsster Annouk van der Weijden was afgelopen weekend actief tijdens het NK Allround in Heerenveen. Zij zal met gemengde gevoelens terugkijken op dit toernooi, reden genoeg om daar met haar eens van gedachten over te wisselen.

In het tweede uur schuift Peter Vos aan. De meesten zullen hem kennen als de man met de snor en het kale hoofd, maar ook als een man die een verenigingsmens is. “Zijn” gymnastiekvereniging Kwiek zal centraal staan in het tweede uur.

Vos schreef onlangs een jubileumboek over de vereniging en zal enkele leuke anekdotes laten passeren. Een goed gevuld en gevarieerd aanbod dus vanaf 19.00 uur tot en met 21.00 uur via RTV Hollands Midden, te beluisteren in de ether op 107.4 FM, op de kabel via 103.4 of internet www.rtvhollandsmidden.nl