Al voor de verkiezingen weg

Nieuwkoop – Op de website van nieuwsregio.nl vond de redactie een opzegging van Roza de Jong, die op de kieslijst van SBN staat.

‘Gezien de zeer actuele discussie omtrent het mogelijk vestigen van 1 à 2 supermarkten op de Intratuin locatie (zie artikel RTV Lokaal.nl d.d. 12-02-2018 en de meningsvormende raad I, agendapunt 9 d.d. 15-02-2018, ook terug te zien via de site van de Gemeente Nieuwkoop) en mijn werkzaamheden bij de afdeling vastgoed van o.a. Dirk van den Broek, is het voor mij op dit moment niet te overzien of mijn loyaliteit aan Dirk om wat voor reden dan ook in de toekomst ter discussie komt te staan. Om deze reden heb ik op voorhand besloten mij terug te trekken als kandidaat op de lijst van Samen Beter Nieuwkoop. Mijn loyaliteit aan Dirk mag nooit ter discussie staan.’
Roza de Jong

Van SBN zijde is nog geen reactie gegeven, – redactie RTVLokaal