Al 54 jaar een groot feest

Ter Aar / Langeraar – De slingers blijven in de kast bij carnavalsvereniging De Plasduikers.

Geen polonaise of dansoptredens. En de prinsenwagen blijft in de stalling. Dit alles is helaas een ongedwongen feit. Ook bij het bestuur van De Plasduikers was de menig duidelijk. Dit seizoen geen carnaval. Werd er een aantal weken geleden nog met enige hoop gekeken of misschien de openingsavond die op de agenda stond op 13 november. Met daarin o.a. Uiteraard de prins bekendmaking, maar helaas het mocht niet zo zijn. Ook een teleurstelling voor Dansgroep “Blitzz “ die zo graag hun nieuwste dansen hadden willen presenteren aan de leden ,ouders etc. Vele uren van trainen en maken van nieuwe outfits ten spijt.
Inmiddels zijn ook de NDO Wedstrijden geannuleerd zo ook geen N.K. en E.K. dit seizoen Dansgroep Blitzz blijft wel trainen zo lang het kan en mag en hebben hun hoop gevestigd op misschien februari, dat zij alsnog hun dansen kunnen presenteren.
Ben jij 6 jaar of ouder en heb je juist nu zin in wat sportieve beweging en vertier dan ben je altijd welkom om op de dinsdagavond een keer op de training te komen kijken of misschien wel mee te doen. Dansgroep Blitzz traint in de oude kleuterschool in Langeraar. Vanaf 18.00 uur. Train je daadwerkelijk mee is het dit seizoen geheel gratis. Voor verdere informatie kan je bellen met trainster Chantal Otto 06-14060549. Maar De Plasduikers blijven positief.
Dan is er zo en zo meer tijd en ruimte om te gaan werken aan het grote jubileumseizoen 2021-2022. Dan namelijk vieren zij, Carnavalsvereniging De Plasduikers, hun 55 jarig jubileum alwaar wij zeer trots op zijn. Een groot feest weekend waarschijnlijk in december 2021 ligt in de planning.
Tijd dus nu om het in te gaan vullen! Dit seizoen helaas dus geen slingers, polonaise, optochten en of dansoptredens maar wel een welgemeende carnavalsgroet.