Agenda Theater Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Het seizoen is weer begonnen de de agenda van Theater Kaleidoskoop is overvol.

 

Feestelijke filmavond Filmhuis Kaleidoskoop opent het nieuwe seizoen op vrijdagavond 14 september feestelijk met een prachtige film: de 150e sinds de start van het Filmhuis! Het wordt de in 2018 met vele Oscars bekroonde film ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’. Een indrukwekkend misdaaddrama, dat verlies, woede en (wan)hoop op een duister komische wijze de revue laat passeren. Aanvang: 20.15 uur. Kaartje: € 7,50 (inclusief een gratis pauze-drankje en lekkere hapjes).

Avondje met Marco de Hollander

Op zaterdagavond 15 september zet de Ter Aarse volkszanger Marco de Hollander de theaterzaal op zijn kop met zijn muziekvoorstelling ‘Leef je Droom’. Aanvang: 20.15 uur. Kaartje: € 17,50 (inclusief consumptie).

Swingend Muziekcafé

Op zondagmiddag 16 september start het nieuwe seizoen Muziekcafé’s met de band ’50 Something’. De band speelt gezellige muziek met een jazzy stijl en wat easy listening. Ella Fitzgerald, Randy Crawford, Stan Getz e.a. komen langs, maar de muzikanten spelen ook modernere nummers van o.a. Sting, Tom Jones en George Michael. Entree is gratis.

Kortom: het wordt een mooi openingsweekend van Theater Kaleidoskoop met voor elk wat wils! Adres: De Verbinding 2, Nieuwkoop. Voor reserveringen kijk op www.theater-kaleidoskoop.nl of kom vanaf 3 september naar de kassa op de maandagmiddagen tussen 13.00-15.00 uur.

Leonie Meijer

Zangeres en songwriter Leonie Meijer treedt op zaterdagavond 29 september met haar muzikanten op in de theaterzaal. Zij kreeg als finaliste van The Voice of Holland 2011 nationale bekendheid. Inmiddels is ze bezig aan haar 3e theatertour: een roadtrip waarin zij met intieme liedjes en verhalen haar publiek deelgenoot maakt van haar reizen naar o.a. Amerika en Ierland. Aanvang: 20.15 uur. Kaartje: € 19,– (incl. consumptie).

Voorstelling ‘Ma’

De solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende gest van zijn moeder. Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Acteur Loek Peters vertolkt zijn dilemma’s, angsten en moederliefde. Zondagmiddag 14 oktober. Aanvang: 15.00 uur. Kaartje: € 22,50 (inclusief consumptie).