Afgesloten gebieden tot nader order

Nieuwkoop – Het is mooi weer buiten. U krijgt misschien zin om erop uit te trekken, lekker wandelen in de natuur of met een groepje de plas op, maar doe het niet en blijf zoveel mogelijk thuis.


Laten we met elkaar er alles aan doen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Een ommetje maken, hardlopen, of fietsen kan, maar doe dit het liefst alleen en vermijd drukke plekken. Keer om als het te druk is.
Afsluitingen
Om te voorkomen dat er grote groepen mensen te dicht bij elkaar zijn, sluiten wij de volgende natuurgebieden tot nader order:
– Ruygeborg
– De Groene Jonker
– Het Meijepark
– De Hollandsekade (i.v.m Lusthof de Haeck)
– De Electronweg in Nieuwkoop nabij de visvijver afgesloten voor auto’s.
– De Oude Meije en de Bosweg zijn van vrijdag 10 april, 9.00 uur tot maandag 13 april 20.00 uur afgesloten voor motoren. Op locatie zijn verkeersregelaars aanwezig, aanwonenden kunnen uiteraard wel doorrijden.
Hou voldoende afstand
Toezicht & Handhaving zullen bij deze maar, ook bij andere gebieden controleren of iedereen zich aan de regels houdt. Wanneer nodig komen zij in actie en bij overtreding van de maatregelen loopt u risico op een boete. Voor inwoners kan de boete oplopen tot 400 euro. Ziet u ondanks alle waarschuwingen toch ergens groepen mensen bij elkaar? Of mensen die zich niet aan de maatregelen houden? Laat dit dan aan ons weten en maak een melding. Kan het niet wachten? Neem dan contact op met: 06-51168172. Wij rekenen op jullie hulp! Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.
De gemeente rekent op jullie hulp! Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.