Acquisitie is meer dan verkopen

Nieuwkoop – Verenigde Ondernemers Nieuwkoop en Rabobank Groene Hart Noord houden woensdag 30 mei van 19.15 tot 23.00 uur een bijeenkomst in Newhouse Logies in Zevenhoven. Speciaal bedoeld voor ondernemende mensen.

Mijn product of dienst staat, maar hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe creëer ik meer impact bij (potentiële) klanten? En hoe blijf ik mijn inkomen en vermogen de baas als ZZP’er? Laat je inspireren op het ZZP event ‘Acquisitie is meer dan verkopen!’
Speciaal voor deze avond hebben is Michael Soederhuizen, eigenaar van het Nieuwkoopse bedrijf WARP Systems, uitgenodigd. Hij vertelt hoe het hem is gelukt een nieuw product in de markt te zetten, hoe hij nieuwe klanten weet te werven en wat hij doet om zijn bedrijf op de kaart te zetten en te houden.

Acquisitie helpt jouw bedrijf te groeien, maar ook jouw inkomen en vermogen de baas te zijn voor nu en in de toekomst. Onze maatschappij verandert. Je hebt straks meer eigen geld nodig in belangrijke fasen van jouw leven. Wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt raakt? Wanneer wil je met pensioen? Sanne Nap, accountmanager Private Banking, geeft je deze avond meer inzicht.

Mini Masterclass
Hoe zou je het vinden als je, overal waar je komt, vol zelfvertrouwen het podium pakt en over de bühne weet te brengen waar jij en jouw bedrijf voor staat? Dat voelt lekker! Zo creëer je meer business en meer succes! Tijdens de mini masterclass ga je de slag met de vaardigheden om pakkend over jezelf, jouw bedrijf en jouw producten en/of diensten te kunnen vertellen, zodat jouw potentiële klant voor jouw product of dienst kiest.  De mini masterclass wordt gegeven door Patrick van Gils, directeur van TOPpresentaties. Patrick zette in zijn arbeidsverleden bekende A-merken zoals McDonalds, Studio 100 en Makro op de kaart.

Zie ook http://www.vonieuwkoop.nl/nieuws/uitnodiging-zzp-event-acquisitie-is-meer-dan-verkopen