Ace en Love op bezoek bij tennisclub

Zevenhoven – Recent is de Rode & Oranje Worldtour jeugd tenniscompetitie bij Lawn en Tennis Vereniging Zevenhoven afgesloten. Het mascotte-duo Ace & Love kwam op bezoek.

Ace en Love met tennisjeugd en winnares Tessa (vooraan in geheel blauwe tennistenue)

Op zondagochtend 7 oktober was de laatste speeldag van het najaar van de Rode & Oranje Worldtour jeugd tenniscompetitie. Voor 9.00 hadden alle 38 kinderen zich aangemeld, waren de mooiste kleurplaten ingeleverd en stond iedereen klaar voor de warming up – vandaag zou het extra leuk worden want de KNLTB mascottes Ace & Love waren bij LTV Zevenhoven! Tessa van de Bos had dit bezoek gewonnen door mee te doen aan een prijsvraag.

Ace & Love hebben er samen met hun begeleider een hele leuk warming up van gemaakt – dansen, springen, rondrennen high fives en nog veel meer. Na de warming up gingen de verenigingen die in Rood 1 speelden (Tean, Nieuwkoop, Ter Aar en Zevenhoven) naar baan 3 & 4, Rood 2 speelde op banen 1 & 2 (Tean, Nieuwe Sloot, De Sluipers en Zevenhoven). Bij de Rode competitie worden veel korte wedstrijden tot 7 punten gespeeld over de breedte van de baan. Er waren dus 8 minibanen voor Rood 1 en 8 voor Rood 2 – zo konden er lekker veel potjes gespeeld worden. Tijdens de wedstrijden kwamen Ace & Love nog langs om aan te moedigen en mocht iedereen met de mascottes op de foto. In de pauze werd nog verder gekleurd voor de kleurwedstrijd en gingen de clubs op een groepsfoto met de mascottes.

Na de pauze zijn Ace & Love uitgezwaaid en werd er weer een ronde tenniswedstrijden gespeeld. Daarna was de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en werd er tot slot nog rondje om de baan gedaan. Het was een hele leuk ochtend!

Toen de Rode kinderen vertrokken waren kwamen de eerste kinderen van de Groene jeugd competitie al aangelopen, LTV Zevenhoven heeft meerdere jeugdteams: 2 Rode, 1 Oranje, 2 Groene en 1 Geel. Alle kinderen worden ingedeeld naar leeftijd, speelsterkte en ervaring. Bij LTVZ sloten ze de dag nog af met volwassenen in de 8&9 competitie.