Aarlanderveen en Zevenhoven verrassen

Noorden- De eerste poulewedstrijden met als inzet de RTV Lokaal Bokaal kende een paar verrassende uitslagen.

KNVB Beker

In poule A speelden Altior en Siveo ’60 in een, bij vlagen, aantrekkelijk duel met 2-2 gelijk. Voor Altior, dat bij rust met 2-1 leidde scoorden Toon v/d Hoorn en Mark v/d Weijden. Perry Bunnik en Luuk Blonk namen de treffers van Siveo ’60 voor hun rekening.

In dezelfde poule won Zevenhoven van Sportief, op zich is dat niet zo verrassend, dat was wel de uitslag: 6-1. Een flink pak slaag voor de ploeg van Chris Snatersen uit het Woerdense Verlaat en een flinke opsteker voor Marcel Valk, de nieuwe coach van Zevenhoven. Voor Zevenhoven namen Berry Peters; Jos van den Broek; Robin Leliveld (2x); Albert van Dieyen en Nick Vis de productie voor hun rekening, Dirk van der Haak scoorde namens Sportief tegen.

In poule B won Aarlanderveen heel verrassend van buur en aartsrivaal Nieuwkoop. In de rust keek men nog tegen een 0-1 achterstand aan, Sander van den Helder scoorde fraai na en mooie assist van Jeffrey van Lith. Het eerste kwartier imponeerde Nieuwkoop, daarna zakte het (te  ver) weg. In de tweede helft repareerde Aarlanderveen de schade geheel: 2-1.

In deze poule klopte Nicolaas Boys in eigen huis NSV ’46 nipt met 1-0. Peter Burgmeijer bleek na afloop met de enige goal van de wedstrijd de matchwinnaar. NSV ’46 miste in dit duel een strafschop. Leider Ed van Vliet van Nicolaas Boys vond dat zijn ploeg iets teveel had gekregen: “Een gelijkspel had de veldverhouding beter weergegeven.”

Uitslagen Poule A
Altior Siveo ’60  2 – 2
Zevenhoven Sportief  6 – 1
Stand poule A
Vereniging Wedstr. Punten Doelsaldo
Zevenhoven 1 3  6 – 1
Altior 1 1  2 – 2
Siveo ’60 1 1  2 – 2
Sportief 1 0  1 – 6
Uitslagen Poule B
Nicolaas Boys NSV ’46  1 – 0
Aarlanderveen Nieuwkoop  2 – 1
Stand poule B
Vereniging Wedstr. Punten Doelsaldo
Aarlanderveen 1 3  2 – 1
Nicolaas Boys 1 3  1 – 0
Nieuwkoop 1 1  1 – 2
NSV ’46 1 0  0 – 1