Aardamse braderie bij Met Open Blik

Woensdagavond 1 mei was er een nieuwe Met Open Blik met speciale aandacht voor de Aardamse braderie. Sinds vorig jaar is dit initiatief opnieuw terug in het dorp na een afwezigheid van meer dan dertig jaar onder impulsen van enkele enthousiastelingen.

Twee daarvan waren aanwezig om hun plannen toe te lichten. Op zaterdag 11 mei vanaf 10.00 uur is het Lindeplein het decor van dit evenement. Voorzitter Erik Swaab en penningmeester Peter Veenhuis waren aanwezig om hun plannen toe te lichten. Men hoopt vooral op het weer van vorig jaar en ook het aantal kramen van 2018 opnieuw te mogen begroeten. De vooruitzichten zien er wat dat betreft goed uit. Vele ondernemers zullen aanwezig zijn om hun waren aan te prijzen en komen met scherpe aanbiedingen.

Op donderdag 9 mei zal er huis-aan-huis bij iedereen in de brievenbus een krantje verschijnen wie er allemaal aanwezig zullen zijn met een kraam en welke stunts zij aan de man willen brengen. De zaterdag vóór moederdag is wat de organisatie betreft de uitgelezen nogelijkheid om nog iets voor deze dag aan te schaffen, maar men is uiteraard meer dan welkom om ook voor een andere gelegenheid spullen aan te schaffen. Men hoopt dan ook op een gezellige drukte in het dorp.

Over vier weken (29 mei) is de laatste Met Open Blik van dit seizoen. Wie dan de gast is hoort u op RTV Hollands Midden, te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 ((radiokanaal) en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Meer over: ,