“Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop” groot succes

Nieuwkoop – Afgelopen zaterdag 12 november organiseerde Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de eerste editie van “Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop”. Op dit evenement presenteerden 30 ondernemers uit de gemeente Nieuwkoop hun product of dienst aan het publiek. Het koude weer weerhield bezoekers er niet van om te komen naar Hoeve Rijlaarsdam. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.

Gezellig druk

Hoewel de toestroom van bezoekers langzaam op gang kwam, werd het in de middag gezellig druk. Ondernemers hadden voldoende tijd om met geïnteresseerden te spreken. Bezoekers waren verbaasd over de mogelijkheden die de lokale ondernemers te bieden hebben. Naast de hoofdsponsors Werkgevers Servicepunt Rijnstreek, Rabobank Groene Hart Noord en Limes Netwerk Notarissen stonden vooral kleine zelfstandigen zonder personeel, zogenoemde ZZP’ers op dit evenement. Theo Agterof, voorzitter evenementencommissie V.O.N., is tevreden met het verloop van het evenement. “De zichtbaarheid van ZZP’ers blijft lastig, maar is van groot belang. Door Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop hebben zij een extra platform gevonden om zich te laten zien aan het publiek. Het evenement was netwerken in het kwadraat. Oude contacten zijn aangehaald en nog belangrijker, nieuwe contacten zijn gelegd. Een mooi resultaat voor deze eerste keer.”

Prijzen

Aan het einde van de dag trok notaris Schmitz van Limes Netwerk Notarissen ter plekke de prijswinnaars van de flyer actie. Bezoekers konden meedingen naar drie prachtige prijzen. De taart van brood- en banketbakkerij Tersteeg is gewonnen door de heer Th. Pieterse. De high-tea bij de Sfeerstal kan worden genoten door mevrouw A. Wassenburg. De heer R. Verhallen kan mee met de ballonvlucht die aangeboden is door DB Tuin & Park, M. Den Bleker en Zn. BV. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Najaarsevent

Op vrijdagavond 11 november kregen alle leden van V.O.N. de kans om het evenement te bezoeken en te netwerken. Zo’n 150 ondernemers gaven gehoor aan de uitnodiging en genoten van een hapje en een drankje. Uiteraard maakten ook zij kennis met de lokale ondernemers die aan het evenement deelnamen.

ontmoet-bedrijvig-nieuwkoop-impressie-20