40 jaar fysiotherapeut in Nieuwkoop

Nieuwkoop / Ter Aar – In deze laatste week van november is fysiotherapeut/manueel therapeut Teun Bakker precies 40 jaar in die functie werkzaam in Nieuwkoop.
Teun begon zijn carrière in 1979 in fysiotherapiepraktijk Polak en in Huize Ursula. In 1987 trad hij, samen met Din Blommers, toe tot de maatschap. Na de pensionering van de heer Polak werd de praktijk vanaf 1993 tot 2011 voortgezet onder de naam Bakker-Blommers.
In 1996 werd het pand aan de Kennedylaan betrokken, samen met huisarts Jan Boonstra en medio 2009 werd de dependance aan de Nieuwveenseweg in gebruik genomen. Vanaf 2011, na de pensionering van Din Blommers, werd de praktijk voortgezet met Mark de Vos onder de huidige naam: Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, en in 2012 vond de praktijk onderdak binnen Gezondheidscentrum de Vijver. Daarnaast is het centrum aanwezig op nog 3 locaties, niet alleen in Nieuwkoop, maar ook in Zevenhoven en Ter Aar.
Nu is Teun dus alweer 40 jaar werkzaam in Nieuwkoop! Hij heeft in die jaren vele mensen uit Nieuwkoop, maar ook uit de regio, onder zijn handen gehad. De praktijk is, mede onder zijn leiding, in die 40 jaar uitgegroeid tot een groot centrum met vele, hoog opgeleide, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Een team waar hij bijzonder trots op is! 
Het wordt, na die 40 jaar, wel tijd dat Teun geleidelijk een stapje terug doet en in verband daarmee is Teun erg blij dat hij in collega Erik Ettema een waardig opvolger heeft gevonden. Nee, Teun stopt nog niet… maar per 1 januari 2020 neemt Erik, als eerste stap, wel een gedeelte van zijn praktijk-aandeel over en treedt hij toe tot de maatschap die vanaf dat moment dus uit 3 personen zal bestaan. Teun zal Erik de komende periode zoveel mogelijk ondersteunen in diens nieuwe rol.