Barbecue in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Een lekker stukje vlees, een biertje, gezellige mensen om je heen en het avondzonnetje.

Veel mensen genieten van zo’n heerlijke zomerse barbecue. Na het succes van de afgelopen 4 edities zijn we dit jaar toe aan ons eerste lustrum van het barbecue evenement van Nieuwkoop.
Op zaterdag 13 juli is het weer tijd voor het culinaire BBQ evenement van Nieuwkoop namelijk “De smaak van Nieuwkoop”. Dit evenement is vijf jaar geleden ontstaan aan de bar van Grand Café de Steupel. Hier werden regelmatig barbecuerecepten gedeeld waarbij er trots werd verteld wat men allemaal uit de kast haalde om tot deze heerlijke gerechten te komen. Zo is het idee geopperd door Ed Van Den Helder van Grand Café De Steupel om hier wat mee te gaan doen.
Dit jaar werkt Grand Café De Steupel nauw samen met verschillende versspecialisten uit Nieuwkoop. De groenten en salades op dit evenement komen bij De Groenteman van het Kennedyplein en de broodjes komen bij Bakker de Kruyf vandaan. Het vlees dat tijdens dit evenement wordt geserveerd komt ook alweer voor het vijfde jaar bij Van Wijk Keurslager vandaan. Verder maken diverse andere Nieuwkoopse bedrijven dit BBQ evenement mogelijk.
De organisatie nodit u bij deze uit voor het grote BBQ evenement van Nieuwkoop op zaterdag 13 juli.  Op het evenement zullen ruim twintig barbecues aangestoken worden om u te voorzien van heerlijke en betaalbare barbecuespecialiteiten.
De porties zullen niet al te groot zijn om zo verschillende smaken te kunnen proeven.
Het ruim opgezette evenemententerrein wordt omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplaats waar klein en groot van harte welkom zijn. Voor de kinderen zijn verschillende springkussens aanwezig en uiteraard klinkt er toepasselijke muziek. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer live muziek aanwezig. Ook wordt er dit jaar weer een demonstratie verzorgd door van Wijk Keurslager in samenwerking met Tuincentrum Osdorp, een specialist in de verkoop van barbecues.
Nieuw dit jaar zal een wijnbar zijn, zo kunt u onder het genot van een lekker drankje met of zonder alcohol de gerechten uitproberen. Vraag vooral uw vaste barbecuemaatjes mee, want dit evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen!

Locatie; Maarten freeke wije 2, Nieuwkoop.