Technische staf TAVV blijft

Ter Aar – Zaterdag 05 januari op de, meer dan geslaagde, nieuwjaarsreceptie van TAVV kon voorzitter Ruud Zonderop het goede nieuws al bekend maken. De gehele technische staf staat ook komend seizoen aan het roer van zowel ons vlaggenschip alsmede het 2e elftal.

De afgelopen weken zijn er door de TC gesprekken gevoerd met alle betrokken partijen rondom de staf. Uitkomst hiervan is dat een ieder zijn woord heeft gegeven om ook volgend jaar binnen TAVV werkzaam te zijn. Hierdoor staan Frenk van der Kleij en Gerben van der Neut ook het komende seizoen als trainers voor de groep. Ook met keeperstrainer Bert van Wijk is overeenstemming bereikt. Dit geldt gelukkig ook voor de vaste verzorger Enrico Timmermans en leiders John Straver en Johan Valentijn. Met alle overige betrokkenen worden op zeer korte termijn gesprekken gevoerd. Het bestuur is hier uiteraard erg blij mee.

Ondanks dat de resultaten misschien tegenvallen zijn hier volgens de TC en het bestuur aanwijsbare verklaringen voor. De smalle selectie alsmede de vele blessuregevallen zijn de grootste oorzaak hiervan. De gesprekken met de spelersgroep staan ook al ingepland voor de komende periode. De TC gaat er alles aan doen om iedereen zo veel mogelijk aan boord te houden en er voor te zorgdragen dat er volgend seizoen een kwalitatieve en brede selectie staat.

Maar eerst gaan de staf, spelers en de club er alles aan doen om de 2e seizoenshelft mooi af te sluiten! De eerste stappen zijn inmiddels gezet.