AquaMIXX in De Wel

Nieuwkoop – Vanaf januari 2019 start zwembad De Wel met twee nieuwe sportieve activiteiten.

Op woensdagavond van 20.15 tot 21.00 uur geven we AquaMIXX. Elke twee maanden bieden we een spectaculaire activiteit aan in De Wel. Hierbij stoppen we diverse zwemsporten in de MIXX, maar de basis is altijd zwemmen en lekker actief zijn. Ook gastlessen van specialisten staan op het programma van deze bijzondere AquaMIXX.

Vanaf 2 januari start AquaMIXX met Survivalzwemmen. Met de fysieke uitdaging van zwemmen met kleding aan werk je aan je uithoudingsvermogen en doe je bijvoorbeeld je krachttraining tijdens het reddend zwemmen. Hierna gaan we twee maanden Snorkelen. Train de technieken met snorkel en zwemvliezen, speel een spel op de bodem en sjees door het bad met een aquascooter. Ga je in je vakantie snorkelen in zee? Dan weet je eind april hoe je optimaal van kunt genieten van de onderwaterwereld op je vakantieadres. In mei gaan we over op Zwem Je Fit. Hier doen we onder andere circuittrainingen voor kracht en uithoudingsvermogen. Alle spiergroepen komen aan bod tijdens de oefeningen die afgewisseld worden met zwemmen.

Op donderdagavond van 19.30 tot 20.15 uur gaan we er keihard tegenaan met AquaCombi. Dit zijn heel energieke lessen die in diep of ondiep water kunnen plaatsvinden. Geen les zal hetzelfde zijn want er wordt elke week een andere aquasport aangeboden. Denk hierbij aan AquaPolo, AquaOnTime, AquaDrums en AquaKick. Benieuwd wat deze termen inhouden? Kom meesporten op donderdagavond en je zal het ontdekken!

Direct werken aan je lichaam om je fitheid op peil te houden, kom!
Aanmelden niet nodig.
Kosten € 6,05 per keer.
12-badenkaart € 60,50 flexibel te gebruiken voor iedere Aquasport.
Na afloop van de les krijg je een gratis kopje koffie of thee.
www.dewel.nl