Kennismaken met wijkagent

Nieuwkoop – Politieteam Kaag en Braassem heeft een nieuwe waarnemend wijkagent voor een aantal kernen: Sander van Beek. Morgen, op 10 augustus, kan iedereen kennismaken.

wijkagent

Vanaf 9 augustus houdt Sander toezicht op dit gebied en werkt eraan om deze dorpen veilig en leefbaar te houden.
Sander vertelt: ” Ik heb er erg veel zin in om in dit mooie gebied aan de slag te gaan als wijkagent. Sinds 2008 werk ik bij de politie, waarvan al ruim negen jaar in het politieteam Kaag en Braassem. Als wijkagent ben ik zoveel mogelijk in de dorpen te vinden. Ook zal ik actief zijn op Social Media. Dit om de inwoners meer bij lokale opsporingsonderzoeken te betrekken. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor de mensen, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun dorp. Zij zijn de ogen en oren van de politie.”
“Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en vragen over hun buurt bij mij terecht. Ik start vanaf het politiebureau in Ter Aar en zorg dat ik zoveel mogelijk in de dorpen aanwezig ben. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) Als ik niet aanwezig ben, kunt u een bericht voor mij achterlaten. Bel voor spoedgevallen met 112. U kunt mij ook volgen op twitter: @WijkagentNieuwv. Op Instagram: pol_vanbeek post ik foto’s van mijn dagelijkse werkzaamheden. Graag nodig ik u uit om persoonlijk met mij kennis te maken.’

Kennismaken kan op donderdag 10 augustus van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis Teylersplein 1 in Nieuwveen.

Bron: Facebook Politie K&B