Varen met Sterren in de verkoop

Ter Aar – Marco de Hollander is “hot”. Diverse voorstellingen raken snel uitverkocht en nu al kan men reserveren voor de vaarmiddag. Ook voor Castellum zijn nog kaarten.

marcointheater

Marco de Hollander neemt zaterdagmiddag 29 april de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland.

Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, één van de populairste zangeressen van Nederland uitgenodigd; Jose Sep. Ook Kimberley en feestzanger Gerry Hollands gaan mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook.

De bootreis duurt vier uur. Opstappen vanaf; Van der Valk Avifauna, Hoorn 65 te Alphen aan de Rijn, vanaf de Kade tegenover Vogelpark Avifauna. Vanaf 12.00 uur kunt u de boot op! Varen van 13.00 tot 17.00 uur. Kaarten 25,00 euro per persoon, alleen in de voorverkoop via 0172 604016

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Marco blikt terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren.

Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, belooft het een onvergetelijke muzikale avond te worden.

Bestel nu je kaarten via Theater Castellum, let op, hiervoor moet je wel even een “log in” voor aanmaken: www.theatercastellum.nl