Thijs Standbouw wint ondernemersverkiezing

Nieuwkoop – Thijs Standbouw is woensdag 8 maart door de ondernemers van Nieuwkoop gekozen tot Ondernemer van het jaar 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Directeur Frank Leliveld met het gewonnen beeldje

Bloom Your Life en Den Bleker waren de andere finalisten tijdens de finale die werd gehouden in Het Trefpunt bij Ipse De Bruggen in Nieuwveen.

De feestelijke avond met stamppottenbuffet van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop was wederom een groot succes. Maar liefst 300 ondernemers waren aanwezig om te stemmen op een van de finalisten.

De drie finalisten, Den Bleker, Bloom Your Life en Thijs Standbouw, hadden de mogelijkheid om de aanwezigen te overtuigen waarom zij ondernemer van het jaar moesten worden. Elk bedrijf toonde een bedrijfsfilm en er werd “gepitched” om stemmen binnen te halen.

Na telling van de stemkaarten onder toeziend oog van notaris John Kroes werd de winnaar door Burgemeester Frans Buijserd bekendgemaakt.

Thijs Standbouw is een standbouwbedrijf met ruim 10 jaar ervaring in het leveren van zowel individuele als uniforme beurs stands. Nationaal en internationaal werkt het bedrijf samen met toonaangevende beursorganisaties en opdrachtgevers. Op een beurs aanwezig zijn is één, maar uw beursstand op laten vallen is een tweede! Thijs Standbouw helpt u graag verder bij de organisatie, het ontwerp, grafische vormgeving en uiteindelijke realisatie van uw beursstand.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frank Leliveld met echtgenote Annet

De verkiezing van ondernemer van het jaar werd voor de 7e keer georganiseerd. In 2016  won De Haan Petfood. Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving.

De verkiezing werd mede mogelijk gemaakt door: Lumiparts, De Haan Petfood, Lansigt accountants, gemeente Nieuwkoop, Rabobank Groene Hart Noord, Kroes en Partners, Intratuin, H.W. van der Peet, VMD Koster Verzekeringsgroep en Jumbo Nieuwkoop.