Start bouw project De Velden

Langeraar – Kopers bepalen zelf de uitstraling en indeling van hun woning. Een bouwconcept in project De Velden waar op 8 maart een eerste paal wordt geslagen.

De ontwikkelingen van het plan Vivero in Langeraar volgen elkaar snel op. Na de CPO woningen, huurwoningen en het eiland met de vrije kavels, start nu ook deelproject De Velden. In De Velden komen rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Woensdag 8 maart slaat wethouder Guus Elkhuizen de eerste paal voor De Velden.

Ontwikkelaar Bolton werkt volgens een zogenaamd ‘A la carte-concept’.  Dit concept houdt in dat de kopers mee denken over zowel het project als de eigen woning. Onder deskundige begeleiding konden zij zelf bepalen hoe hun woning eruit kwam te zien. Dat deze formule aansluit bij de wensen van de kopers blijkt wel uit de verkoop van het project. Er zijn nog maar 3 woningen te koop.

Vivero ligt op het oude terrein van RKSV Altior en biedt ruimte aan maximaal 140 woningen, bestaande uit rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen. Elk deelgebied krijgt een unieke eigen uitstraling en beleving. Er is ruimte voor veel groen en water in het plan. Uiteraard is ook aan kinderen gedacht. Er komen in Vivero diverse speelplekken, waarvan de inrichting in overleg met bewoners wordt bepaald.