Nieuwkoop live op radio

Om aan alle wensen van de supporters tegemoet te komen en vooral voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om richting De Lier af te reizen voor de seizoens-ontknoping, biedt RTV Hollands Midden hét alternatief waardoor u niets hoeft te missen.

Om 14.00 uur begint de laatste uitzending van Aanvallen & Verdedigen, het sportprogramma. Adrie van Lith verzorgt vanuit de studio de presentatie, regie en techniek en aan de rand van het strijdperk staan twee verslaggevers die de wedstrijd integraal voor u gaan volgen.

Nieuwkoop-watcher en kenner John Kwakkenbos is opnieuw bereid gevonden om verslag te doen, net als bij de uitwedstrijd tegen Verburch. Hij wordt terzijde gestaan door André van der Voort, een van De Kale Kenners van deze omroep. Dit tweetal heeft in de beginjaren negentig regelmatig verslag gedaan van de sport gebeurtenissen binnen de gemeente Nieuwkoop en beschikken over een ruime ervaring. Ooit klasgenoten, maar nu weer herenigd voor deze zéér speciale wedstrijd.

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, Ziggo kanaal 43 en digitaal via kanaal 1918.