Marco de Hollander scoort zijn eerste top 5 hit

2017 is het 15 jarige jubileumjaar van Marco de Hollander. En dat zijn carrière in volle vaart gaat, bewijst ook zijn nieuwste single. Met ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’ staat de volkszanger deze week op 5 in de Oranje Top 30. “Ik ben zo trots op deze single. Toen ik in de studio hem stond in te zingen, voelde ik, dit kan weleens DE hit gaan worden” aldus Marco met een grote glimlach op zijn mond. “Ook in het land zie je iedereen meezingen en mee feesten. Ik ben er heel blij mee”” vult de Ter Aarder aan.

ikhebdehelenacht

Het 15 jarige jubileumjaar is in volle gang. Zo ging Marco met ruim 130 fan in februari, 3 dagen naar Volendam en staat hij 29 juni in Theater Castellum. “Ook hier zijn de voorbereidingen voor in volle gang en ruim 60% van de kaarten zijn al verkocht. Ik beleef hoogtepunt op hoogtepunt”.

Aankomend weekend staat Marco tijdens zijn eigen fanmiddag in Partycentrum Aardam te Ter Aar. Zondag 26 maart komen zijn fans weer bij één om te genieten van zijn muziek. Tevens ontvangt hij oa Ria Valk!