Info-avond wegwerk Noordse Dorpsweg

Nieuwkoop – Er wordt op de Noordse Dorpsweg in Noorden zowel bovengronds, ondergronds als aan het water gewerkt. Op 29 augustus (vanavond) is er een info-avond.

gemeente-nieuwkoop

Liander voert op dit moment werkzaamheden uit aan kabels en leidingen (fase 1). De werkzaamheden van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht aan de dijk (fase 2) en de gemeente Nieuwkoop aan het wegdek (fase 3) zijn in voorbereiding en starten naar verwachting begin september. Aannemerscombinatie Hakkers en Mourik gaat het werk uitvoeren.

Bijeenkomst

De wegwerkers en de gemeente nodigen belanghebbenden en belangstellenden uit voor een informatiebijeenkomst over fase 2 en 3.

Dat gebeurt in Sportviscentrum Plashuis, Noordse Dorpsweg 2 in Noorden op dinsdag 29 augustus van 19.00 tot 20.30 uur.

Medewerkers van het waterschap, de aannemer en de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de werkzaamheden, de planning en de uitvoering.

Op dit moment werkt Liander aan het vervangen van de gas- en de elektriciteitsleiding (fase 1).

Eenrichting

Vanaf 21 augustus 2017 geldt er op de Noordse Dorpsweg eenrichtingsverkeer vanaf het Noordse Kruis tot de Kerklaan. Voor fietsers en voetgangers geldt dit niet. Meer informatie Benieuwd naar het ontwerp? Op www.nieuwkoop.nl/noordsedorpsweg kunt u het definitieve ontwerp bekijken en downloaden. Hier vindt u ook een overzicht van de reacties en hoe deze zijn verwerkt in het definitieve plan.