Hartenwensen in vervulling

Nieuwkoop – Voor bewoners van WIJdezorg, locatie Nieuwkoop, zijn onlangs enkele hartenwensen in vervulling gegaan.

hartenwens2

Vorig jaar (september) werd in Kaleidoskoop een Fancy Fair georganiseerd voor de WIJdezorg-locatie Nieuwkoop. De mooie opbrengst van deze Fancy Fair was bestemd voor het project ‘HARTE-WENS’. Dit houdt in dat elke bewoner, met begeleiding, een uitstapje naar keuze gaat maken, welke bekostigd wordt vanuit het project ‘HARTE-WENS’. De uitstapjes kunnen variëren van o.a. naar een show van Tineke Schouten, gezellig uit eten of een dag naar de Keukenhof. Voorafgaand aan de uitvoering van de ‘HARTE-WENS’ worden de bewoners geïnformeerd d.m.v. het zogeheten ‘HARTE-WENS DOOSJE’. Hierin zit wat lekkers voor onderweg en alle informatie over het uitstapje.

Op maandag 13 maart ging de eerste ‘HARTE-WENS’ in vervulling. Een aantal bewoners is naar de show “ T-Splitsing” van Tineke Schouten geweest in het Circustheater van Scheveningen. Een andere bewoner beleefde een “mooie pot voetbal” bij de wedstrijd van ‘Jong Ajax tegen Volendam’ in het stadion van Amsterdam. Op donderdag 16 maart hebben een paar bewoners een heerlijke lunch genuttigd bij het  ‘Het Vliegend Paard’. Iedereen heeft genoten van hun ‘HARTE-WENS’!

hartenwens1

De komende periode staan de volgende ‘HARTE-WENSEN’ op de planning: naar de show ‘Believe’ – Holiday on Ice in de Jaarbeurs van Utrecht, dagje naar de Keukenhof – Madurodam – Dierenpark Blijdorp, gezellig uit eten bij restaurant “Eet-ze” in Aalsmeer, High Tea bij de Sfeerstal in Nieuwveen en in het restaurant van Kaleidoskoop maar ook een optreden in het restaurant en de woongroepen. Het vervoer van de uitstapjes wordt verzorgd door Taxi v.d. Laan. De ‘Vrienden van Aar en Amstel’ hebben laten weten dat zij deze vervoerskosten op zich nemen en daar is de organisatie heel blij mee!

Hopelijk zijn alle ‘HARTE-WENSEN’ eind september vervuld.

Fancy fair

Op woensdag 27 september is de volgende Fancy Fair in het restaurant van Kaleidoskoop te Nieuwkoop met natuurlijk als doel: Iets voor de bewoners van locatie Nieuwkoop (WIJdezorg).

Door: Anouska Wijfje en Mieke Groen in ‘t Wout