Bram en Sven vangen boeven

Nieuwkoop – De ernstig zieke, 5-jarige Bram uit Nieuwkoop beleefde zondag een prachtige dag. Stichting Make A Wish Nederland had voor hem, zijn ouders en broertje Sven een verrassingsdag georganiseerd.

bram

(Bron: Facebook Politie Kaag en Braassem)

Omdat Bram groot fan is van de politie is, werd zijn ouders op het hart gedrukt dat Bram klaar moest staan in zijn stoere politiepak.

Dat hoefde aan Bram geen twee keer gevraagd te worden. Toen de vrijwilligers van Make-A-Wish bij hem aanbelden en kort daarna een politieauto met zwaailichten de straat in kwam rijden, stonden hij en zijn broertje al vol verwachting op de stoep klaar.

Na een heuse rit met zwaailampen en sirenes aan, kregen Bram en zijn familie een uitgebreide rondleiding in het politiebureau van Ter Aar. Het bureau hing vol met aanplakbiljetten van 2 gezochte bloemenboeven en wat was het dan ook mooi dat de politie op dat moment net een melding kreeg dat deze boeven waren gesignaleerd in het Argonnepark in Ter Aar. De meldkamer vroeg ook nog eens of Bram en broertje Sven als echte hulpagenten wilde helpen bij het inrekenen van de boeven. Dit was natuurlijk een koud kunstje en zo zaten er al snel 2 dieven in de politiecel.

Nadat Bram van de Ter Aarse agenten een echt dapperheidsdiploma had gekregen voor zijn goede hulp, werden het gezin opgehaald door een echte limousine. Deze mooie dag werd daarna voortgezet met een bezoekje aan de politiehelikopter en een voorstelling van Ernst, Bobbie en de rest.