Bericht van De Kale Kenners

Ter Aar – Op vrijdag 24 maart zaten De Kale Kenners weer op hun plaats in de studio aan de Oostkanaalweg. Dat was toch wel weer even wennen voor de mannen, maar in de vertrouwde omgeving waren de heren weer zo scherp als vanouds.

Drie Kale kenners

Koos van Zoest, hoofdtrainer van SV Nieuwkoop, werd aan een vragenvuur onderworpen naar aanleiding van de prestaties van zijn team. Ook op het persoonlijke vlak kwam het trio veel te weten van de mens achter de trainer. Een echt voetbaldier, zo bleek al snel. Pikant detail is dat hij zijn mooiste doelpunt ooit als speler maakte tegen… Juist, Nieuwkoop!

Het tweede uur was ingeruimd voor het sporttalent van de gemeente Nieuwkoop van 2016, maar die krijgt een nieuwe kans, volgende week. De heren werden echter door de actualiteit ingehaald, want er gebeurde veel op sportgebied in de regio. Zo werden de gebeurtenissen in Aarlanderveen en Ter Aar rondom spelerstransfers uitvoerig belicht en werd er vooral aandachtig gekeken naar de verschillende klassen waarin de Nieuwkoopse clubs actief zijn.

Volgende week zíjn De Kale Kenners opnieuw te beluisteren. Zij schuiven iets in de programmering. In deze aflevering maken we ruimte voor Daan Kool en een trainer uit de regio. Dat allemaal op 31 maart vanaf 19.00 uur dus op de bekende frequenties, kanalen en site. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de programmering van de gasten. Tot horens op genoemde tijd!